Forside    Sidste chance    Nye varer    Lux varer    Om os    Forsendelse    Betingelser   


Email adresse : sales@scandiart.com

Ring gratis til os over Skype. Vores skypenavn er "scandiart"

My status
Uden for åbningstid viderestilles skype opkald, det kan tage lidt tid.

Scandiart Kolding: Hjarupvej 150, 6000 Kolding
Åbent:
BEMÆRK ÅBNINGSTIDER
Fre 11-16 lør søndag 10-16
alle andre dage efter aftale
Tlf 30 74 79 75
Email adresse : info@scandiart.com
SE: 28 13 15 93
Bank. reg. 7040 konto 0000316330

Betaling fra udlandet:
Bank: Sydbank, Jernbanegade 14, 6000 Kolding
SWIFT: SYBKDK22
IBAN-code: DK1570400000316330Scandiart Vordingborg: Trudshøjvej 8, 4760 Vordingborg
Åbent:
Efter Aftale
Tlf. 40 84 25 26.
Email adresse : vordingborg@scandiart.com
Cvr.12796307
Bank. reg. 0828 konto 0001592297Bliv Franchise tager !
Har du god basisviden om antikviteter, samt eventuelt et speciale du er særligt godt til, får du her chancen for at blive Franchisetager i Scandiart.
Vi er særligt interesserede i Odense, Århus, København Samt større Sjællandsk by med god afstand til Vordingborg, hvor vi i forvejen er repræsenteret.
Du tilbydes meget lempelige vilkår i en 6 mdrs. indkøringsperiode.
Send en mail med oplysning om navn og telefonnummer til info@scandiart.com så hører du fra os hurtigt.

Når vi vurderer en vare til auktion er vurderingen udtryk for hvad vi forventer i hammerslag incl. salær og gebyr på varen. Vi bestræber os på at ramme 100% rigtigt, men kan jo som alle andre tage fejl. Vi betragter et salg hvor prisen rammer mellem 90-110% af vurderingen for et godt salg.
Undtagelsen er varer der er lavt vurderet, her skal der ikke ret meget til for at ramme stort ved siden af. Scandiart har en god basisviden på de fleste områder.

Vi koncentrerer os mest om de ting som danskerne gerne efterspørger, først og fremmest ældre og antikke ting, men har intet imod nyere varer, så længe der ikke er tale om ulovlige kopier. Du kan gå ud fra at alle varer er enten ældre, eller originale varer, og er der tale om nyere ting skal vi nok sørge for at angive det ved varen ved at skrive enten at varen er ny eller ubrugt eller nyproduceret i f.eks Danmark. Skulle vi ved en fejl få angivet en vare forkert, vil vi være taknemmelige for en mail der hjælper os med få varen præsenteret korrekt.

Her er eksempler på servicen fra Danmarks venligste internet auktionshus

  • Når du køber, opbevarer vi gerne dine ting gratis i op til 4 uger, så du kan få dem sendt samlet til en fordelagtig pris.

  • Du kan altid få vurderet dine effekter gratis ved fremsendelse af foto på info@scandiart.com.

  • Du kan også få hjemmebesøg, og resulterer besøget i at du indleverer varer til vor auktion er besøget gratis.

  • Du kan altid få fat i os på telefon i åbningstiden. Skulle alle undtagelsesvis være optaget af samtale så læg besked så vi kan ringe tilbage.

  • Vi samler på tilfredse kunder, så derfor sender vi ikke rykkere med trusler om Ribers og lignende.
    Glemmer du at betale sender vi en påmindelse, og ved nr. 2 påmindelse får du at vide at såfremt du ikke henvender dig angående købet vil vi betragte det som fortrydelse. I sommer perioden hvor folk er på ferie og derfor lettere kan komme til at glemme gør vi "snoren" lidt længere end ellers.

  • Loven giver dig 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget varen - i hånden vel og mærke, men vi kan godt finde på at give dig en længere fortrydelsesret når situationen taler for det.


Når du byder er det mindste bud 300 kr, men ved varer der er lidt lavt vurderet kan vi godt finde på at sætte startprisen lidt ned for at animere køber til at byde.


Siden er udstyret med en autobudsfunktion, der betyder at du kan indstille dit bud til at overvåge auktionen. Hvis du ønsker at sikre at dit nuværende bud ikke bliver overbudt af en anden kan du sætte dit bud til et højere beløb uden at det nødvendigvis betyder at dit bud forhøjes.

Er der budt 500 kr på en ring som du gerne vil have, kan du selvfølgelig byde 550 kr som er det næste bud og håbe at ingen byder over. Du kan også sætte et bud ind på for eksempel 1000 kr hvis det er din smertegrænse.

Hvis ingen byder imod dit bud på 1000 kr. vil varen gå til et hammerslag på 550 kr. Hvis en anden byder f. eks 600 kr. vil maskinen byde 650 kr for dig, og hvis din modpart ikke går længere, så er ringen stadig din, til et hammerslag på 650 kr. I praksis betyder det at du kan byde selvom du ikke har mulighed for at være ved din pc.
Det betyder også at hvis din internet forbindelse svigter i sidste sekund, så er du alligevel sikker på at den vare du gerne vil sikre dig ikke går for en slik til anden side, fordi dit autobud er aktivt alligevel.

Venlig hilsen
Scandiart.com